Voorkom dat planten afsterven als gevolg van bladluizen en schimmels...

Hebben je planten last van bladluis, spint of ander ongedierte? Als je hier niets mee doet dan is de kans groot dat schades altijd zichtbaar blijven. Of, erger nog. De plant haalt het niet en legt het loodje. Vooral bladluizen, spint en schimmels komen regelmatig voor bij planten en de kans dat ze jaarlijks terugkeren is groot. Wij hebben hiervoor een biologische oplossing waarbij je luizen en schimmels tegen kunt gaan en de plant zelfs kunt beschermen tegen grotere problemen. Herken je dit en zoek je hiervoor een werkende oplossing? Dan is dit product wat je zoekt! 


 • Direct klaar voor gebruik
 • Incl. label met instructies
 • Sterk en degelijk verpakt
 • Geschikt voor hergebruik
 • Veilig online betalen via iDeal of Creditcard
 • Binnen 1 - 3 werkdagen verzonden
 • 100% tevredenheidsgarantie
Bekijk specificaties
100%
Resultaatgericht
100%
Biologisch
10+ jaar
Ervaring in gebruik

Bladluizen, schimmels en ongedierte

Heb je last van bladluis op je tuinplanten of kamerplanten? Bladluizen komen voor in allerlei kleuren (vaak zwart, wit en groen) en komen voor op verschillende soorten kamer- en tuinplanten. Je ziet ze vaak op rozen en fruitbomen, maar ze kunnen ook op een kamerplant zitten. Met Floramix Anti Luis & Spint heb je het perfecte biologische middel om bladluis op je planten te voorkomen en te bestrijden. 


Spint:
Spint is een veelvoorkomende plaag bij sommige tuinplanten,  kamerplanten, tropische planten, groente en fruitsoorten. Ze tasten de planten aan door voedingsstoffen van de plant te onttrekken, hierdoor krijgt de plant zelf minder voeding. Spintmijt heeft een grootte tussen de 0,2 en 0,5 mm. Doordat de spintmijt meestal onderaan het blad bevind en over het algemeen weinig beweegt is deze moeilijk waar te nemen. Herken je deze symptomen en wil je er vanaf? Na slechts 1 of enkele behandelingen kun je het probleem 100% biologisch oplossen met Floramix Anti Luis & Spint.


Schimmels en andere ongedierte:

Er zijn tig andere vormen van ongedierte en schimmels die je planten kunnen aantasten. Als je er niet op tijd bij bent is de kans groot dat de plant volledig wordt aangevreten en/ of zelfs doodgaat. Je kunt dit simpel en snel aanpakken met Floramix Anti Luis & Spint. Mocht je twijfelen over het soort ongedierte of schimmel? Geen probleem. Het product is 100% op biologische basis samengesteld waardoor je nooit nog meer schade aan kunt richten. In dat geval geldt de regel; Baad het niet, dan schaad het niet. 

Bekijk product

Ik had verwacht dat ik een groot deel van mijn planten kon weggooien. Dit was gelukkig niet het geval dankzij de producten van Floramix.

Bas van Hoogen

Floramix Anti luis & spint werkt perfect tegen luizen. De eerste keer was het niet helemaal weg maar na een herhaling was ik ze kwijt en groeiden de planten weer.

Rick Jurjens

Biologische oplossing om planten te herstellen en te beschermen:

Bladluizen, schimmels en Spint verdwijnen met behulp van Floramix anti Luis & Spint

Productspecificaties

Optimale samenstelling om planten te laten herstellen en beschermen tegen bladluizen, spint en andere ongedierte:

Dosering

De uitgebalanceerde dosering is op basis van 1 fles met 1 liter inhoud.

Inhoud: 1liter

Houdbaarheid: 24 maanden

Samenstelling: (FE-N)

Behandeling: 1 tot 2 keer per jaar

Verpakking: Fles met bijgeleverde sprayer

Gebruiksaanwijzing

Last van bladluis of spint? Spray de plant eens per 2 weken licht in met Floramix Anti luis en spint. Op deze manier krijgt ongedierte geen kans om veel schade aan te richten. Tevens bevordert dit middel de plantengroei waardoor deze er sterker en mooier uitkomt na de behandeling. Herhalen zolang nodig is.


Geschikt voor o.a.:

 • Vaste planten en siergrassen
 • Heesters en struiken
 • Bomen
 • Fruitbomen
 • Eenjarigen
 • Kamerplanten


€ 19,95

Floramix anti Luis & Spint

Luizen en ongedierte laat je verdwijnen met een Floramix Anti luis en spint. Dit speciaal ontwikkelde recept bevordert juist de groei van de plant, terwijl andere middelen remmend zijn. Fe-N is de beste bladbemesting voor het groen en zorgt dat er geen ongedierte en/of schimmels op de plant komen als je om de twee weken de planten licht in sprayt. Het product is gebaseerd op een 100% biologische samenstelling waardoor je geen schade aan kunt richten aan planten, gazon, huisdieren of je (klein)kinderen.


 • Vrijwel directe werking en zichtbaar resultaat;
 • Ook te gebruiken bij vaste-, eenjarige- of kamerplanten;
 • Onze bijgeleverde spuit dien je handmatig te bedienen;

Veel gestelde vragen over anti Luis & Spint:

Deze specifieke vragen krijgen wij regelmatig:


Hoe vaak moet ik de behandeling uitvoeren?

Afhankelijk van de hoeveelheid bladluizen of de hevigheid van de schimmel bepaal je hoe vaak de plant moet worden behandeld. In de meeste gevallen heb je resultaat tussen de 1 en 3 behandelingen maar er zijn ook situaties waarbij de plant tot 5x kan worden ingespoten. Het kan in ieder geval geen kwaad om een extra behandeling uit te voeren.


Waarom moet ik ook bemesten?

Het is belangrijk om naast het oplossen van het probleem ook te bouwen aan weerstand waardoor het probleem minder snel terugkeert. Dat doe je door regelmatig te bemesten.


Is het dan ook verstandig om meteen de hele tuin te bemesten?

Ja absoluut! Wij raden aan om je tuin op 3 momenten in het jaar intensief te bemesten voor de best mogelijke resultaten. Wij adviseren hiervoor Floramix Tuinmest zoals ook in de combinatie deals wordt aangeboden. Op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om extra hoeveelheden te bestellen zodat je zeker weten genoeg hebt.


Hoe kan ik de bemesting het best bewaren?

Al onze meststoffen zijn verpakt in afsluitbare emmers of een pot met draaibare deksel zodat er geen vocht bij kan komen. Zolang je de deksels er na gebruik goed op doet kun je de emmers op een droge plek bewaren. De Floramix anti bladluis- en spint wordt bewaar je in een afsluitbare fles en is ook 2 jaar houdbaar.


-

Wat bedoelen jullie precies met maatwerk?

Wij leveren uitsluitend producten die je nodig bent. We stemmen de hoeveelheid exact af op het aantal vierkante meters. Uiteraard zorgen we voor een kleine marge dat, als je ergens iets teveel strooit altijd genoeg over hebt voor de rest. We zijn allemaal mensen ;).

Wanneer moet ik mijn tuin bemesten?

Dat is nou het mooie. Naast dat we je voorzien van de juiste producten helpen we je met het maken van een bemesting planning. Wij geven je aan wanneer je wat moet strooien en op welke manier.

Werken jullie landelijk?

Ja zeker! Ons concept is bedoeld om mensen in heel Nederland en Vlaanderen te kunnen helpen met het bemesten van hun tuin. Je krijgt de producten netjes thuisgestuurd en we voorzien je online van de nodige adviezen en instructies. Op deze manier kan het niet verkeerd gaan :).

Hoevaak moet ik mijn tuin bemesten?

Wij hebben een schema gemaakt wat je door het jaar heen verteld wanneer je welke meststoffen moet gebruiken. In het aanbod wat je van ons ontvangt bieden we je diverse mogelijkheden. Je hoeft namelijk niet alles in 1x bij ons af te nemen. Dat kan ook in de vorm van een abonnement bijvoorbeeld.

Waarom gebruiken jullie organische meststoffen?

Goede vraag! Wij geloven er heilig in dat de natuur de natuur kan helpen. Organische meststoffen zijn gemaakt van natuurlijke producten en richten geen schade aan. Met chemische meststoffen is de kans dat het misgaat veel groter. Het is geen natuurlijk proces waardoor wij de resultaten niet kunnen garanderen.

Welke kennis ben ik nodig om jullie producten te gebruiken?

Uh.. Geen. Dat is juist waarvoor we dit model introduceren. Wij hebben onze producten en service zo ontwikkeld dat iedereen met een linker- en/ of rechterhand de meststoffen kan gebruiken zonder enige vorm van kennis of ervaring.

Levering 1 - 3 werkdagen
Veilig online betalen
100% Tevredenheidsgarantie
Door heel NL en België

Bestel anti Luis & Spint

Bekijk product