Voorkomt dat planten afsterven als gevolg van bladluizen, schimmels en virussen...

Stop met chemische bestrijding en ontdek de kracht van biologisch behandelen tegen van bladluis, spint en bacteriële virussen op bomen, struiken en planten. Hebben je planten last van bladluis, spint of een een virus? Voorkom onherstelbare schade en kom in actie. Door een simpele biologische behandeling met Floramix bio recovery is de kans groot dat de boom of plant weer gaat herstellen.

Bekijk specificaties

Heesters en struiken

Geschikt voor behandeling

Loof- en naaldbomen

Geschikt voor behandeling

Fruitbomen en struiken

Geschikt voor behandeling

Vaste planten

Geschikt voor behandeling

Siergrassen

Geschikt voor behandeling

Wintergroene hagen

Geschikt voor behandeling

Bladverliezende hagen

Geschikt voor behandeling

1+2 jarige planten

Geschikt voor behandeling

Kamerplanten

Geschikt voor behandeling

Een biologische aanpak naar sneller herstel

100%
Effectief en resultaatgericht
100%
Natuurlijk en biologisch
100%
Desinfectie van virussen

Behandelen van bladluis

Heb je last van bladluis op je tuinplanten of kamerplanten? Bladluizen komen voor in allerlei kleuren (vaak zwart, wit en groen) en komen voor op verschillende soorten kamer- en tuinplanten. Je ziet ze vaak op rozen en fruitbomen, maar ze kunnen ook op een kamerplant zitten. Met Floramix bio recovery heb je het perfecte biologische middel om bladluis op je planten te voorkomen en te bestrijden. 

Behandeling tegen spint

Spint is een veelvoorkomende plaag bij sommige tuinplanten,  kamerplanten, tropische planten, groente en fruitsoorten. Ze tasten de planten aan door voedingsstoffen van de plant te onttrekken, hierdoor krijgt de plant zelf minder voeding. Spintmijt heeft een grootte tussen de 0,2 en 0,5 mm. Doordat de spintmijt meestal onderaan het blad bevind en over het algemeen weinig beweegt is deze moeilijk waar te nemen. Herken je deze symptomen en wil je er vanaf? Na slechts 1 of enkele behandelingen kun je het probleem 100% biologisch oplossen met Floramix bio recovery.

Behandeling tegen virussen en schimmels

Er zijn tig andere vormen van virussen en schimmels die je planten kunnen aantasten. Als je er niet op tijd bij bent is de kans groot dat de plant volledig wordt aangevreten en/ of zelfs doodgaat. Je kunt dit simpel en snel aanpakken met Floramix bio recovery. Mocht je twijfelen over het soort virus of schimmel? Geen probleem. Het product is 100% op biologische basis samengesteld waardoor je nooit nog meer schade aan kunt richten. In dat geval geldt de regel; Baad het niet, dan schaad het niet. 

Ik had verwacht dat ik een groot deel van mijn planten kon weggooien. Dit was gelukkig niet het geval dankzij Floramix bio recovery.

Bas van Hoogen

Floramix bio recovery werkt perfect tegen luizen. De eerste keer was het niet helemaal weg maar na een herhaling was ik ze kwijt en groeiden de planten weer.

Rick Jurjens

100% virus en schimmelvrij

De Floramix bio recovery is een biologisch middel om bacteriële problemen aan te pakken. De werking van natuurlijke enzymen is een 100% biologisch proces met als bijkomend voordeel dat er bladvoeding wordt afgegeven en de plant sneller herstelt naar een gezonde uitstraling met frisse kleuren.


De werking van enzymen is in 2020 uitvoerig getest door een erkend laboratorium op bacteriën die 8x zo sterk zijn als de meest voorkomende ziektes, schimmels en virussen* op planten. De enzymen laten na behandeling een beschermlaag achter waardoor luizen, spint en andere bacteriën minder snel de kans krijgen om terug te keren.


*Door zijn antibacteriële werking reinigt de Floramix bio recovery alle voorkomende virussen, waaronder Covid-19.

Product specificaties:

Optimale samenstelling om planten te laten herstellen en beschermen tegen bladluizen, spint, schimmels en andere virussen:


Werking:

Na behandeling van de plant treden na 0,0003 seconden de enzymen in werking. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het proces tot max. 2 weken na behandeling doorzetten en zal er herstel zichtbaar moeten zijn. 


Dosering:

De uitgebalanceerde dosering is op basis van 1 fles met 1 liter inhoud.

Inhoud: 1 liter


Houdbaarheid: 24 maanden


Samenstelling: Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, amfotere oppervlakte stoffen < 5% Enzymen

Behandeling: 1 tot 2 keer per jaar (maximaal 5 behandelingen per jaar)


Verpakking: Fles met bijgeleverde sprayer

Geschikt voor o.a.:

 • Heesters en struiken
 • Loofbomen en naaldbomen
 • Fruitbomen en struiken
 • Vaste planten
 • Siergrassen
 • Wintergroene hagen
 • Bladverliezende hagen
 • eenjarige en tweejarige planten
 • Kamerplanten

Gebruiksaanwijzing en behandeling

De behandeling is simpel en kan volledig veilig worden toegepast zonder dat je hiervoor kennis of ervaring nodig hebt. Bij de verpakking wordt een sprayer meegeleverd waarmee het product zonder verdunning kan worden aangebracht op de plant. Optimale werking is afhankelijk van weersomstandigheden. Gebruik uitsluitend in de groei periode tussen 10 en 30 graden. Bij warmere temperaturen is het nog steeds mogelijk om te behandelen maar door verdamping is de werking minder goed en is herhaling noodzakelijk. Werking en resultaat in circa 2 weken. Is het herstel niet zoals gewenst dan herhalen tot maximaal 5 keer in een groeiseizoen.


 • Bestel Floramix bio recovery
 • Behandel de plant met de bijgeleverde sprayer
 • Wacht 2 weken voor optimale werking
 • Niet het gewenste resultaat? Herhaal de behandeling
€ 19,95

Floramix bio recovery

Bladluis, spint, schimmels en virussen verdwijnen met een Floramix bio recovery. Dit speciaal ontwikkelde recept bevordert juist de groei van de plant, terwijl andere middelen remmend zijn. Natuurlijke ingredienten als eiwitten reinigen en dienen tevens als bladbemesting. Het product is gebaseerd op een 100% biologische samenstelling waardoor je geen schade aan kunt richten aan planten, gazon, huisdieren of je (klein)kinderen.


 • Direct klaar voor gebruik
 • Incl. label met instructies
 • Sterk en degelijk verpakt
 • Geschikt voor hergebruik
 • Veilig online betalen via iDeal of Creditcard
 • Binnen 1 - 3 werkdagen verzonden

Veelgestelde vragen over Floramix bio recovery:

Deze specifieke vragen krijgen wij regelmatig:


Hoe vaak moet ik de behandeling uitvoeren?

Afhankelijk van de hoeveelheid bladluizen, spint of de hevigheid van de schimmel/ virus bepaal je hoe vaak de plant moet worden behandeld. In de meeste gevallen heb je resultaat tussen de 1 en 3 behandelingen maar er zijn ook situaties waarbij de plant tot 5x kan worden ingespoten. Het kan in ieder geval geen kwaad om een extra behandeling uit te voeren.


Waarom moet ik ook bemesten?

Het is belangrijk om naast het oplossen van het probleem ook te bouwen aan weerstand waardoor het probleem minder snel terugkeert. Dat doe je door regelmatig te bemesten.


Hoe kan ik Floramix bio recovery het best bewaren?

Floramix bio recovery is verpakt in een afsluitbare fles. Bewaar deze op een donkere, vocht en vorstvrije plek voor optimale werking na een langere periode.


Is het product schadelijk voor vissen?

Floramix is gebaseerd op natuurlijke enzymen en niet schadelijk voor vissen en andere dieren. Het kan dus geen kwaad als er wat product in de vijver terechtkomt.


Heb ik garantie?

Als er iets aan de hand is met je bestelling of er is transportschade meld het dan bij onze klantenservice. Je hebt dan zeker recht op garantie. Wij zorgen voor een passende oplossing. Helaas kunnen we geen garantie geven op de werking van het product omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, namelijk:

1. De weersomstandigheden zijn essentieel (zie gebruiksaanwijzing op het etiket).

2. Het is nooit 100% zeker welke behandeling het best werkt, maar omdat de Floramix bio recovery 100% biologisch is kan behandeling nooit kwaad.

3.De plant kan als dusdanig aangetast zijn dat herstel helaas niet meer mogelijk is.

Levering 1 - 3 werkdagen
Veilig online betalen
100% Tevredenheidsgarantie
Door heel NL en België

Bestel Floramix bio recovery