Biologische schoonmaakproducten met natuurlijke ingrediënten.

In een wereld waarin we overspoeld worden met chemische middelen willen wij graag aandacht vragen om het op een andere manier te bekijken. Chemische producten zijn vaak een directe oplossing voor een probleem, maar de gevolgschade is vele malen groter, Veel problemen kunnen we oplossen met natuurlijke ingrediënten zonder gevolgschade op een 100% veilige en natuurvriendelijke manier.  Ontdek de kracht van Floramix producten waarmee je zonder enige moeite en met weinig inspanning kunt schoonmaken op een volledig natuurlijke manier.

Ontdek Floramix

80x

Sterker dan chloor

100%

Biologisch met natuurlijke ingredienten

10.000+

Tevreden gebruikers

100% biologisch

Milieuvriendelijk en biologisch

Langdurige werking

Na behandeling tot liefst 9 maanden bescherming

Grondige reiniging

Reinigt grondig tot in de kern met snel resultaat als gevolg

Preventief onderhoud

Laat een beschermlaag achter en zorgt voor extra voeding

Sterk geconcentreerd

Uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke enzymen voor optimale werking.

Zuinig in gebruik

Maximaal resultaat met minimale product inhoud.

Ons verhaal:

Het was in het voorjaar van 2014 dat ik het roer volledig heb omgegooid. Ik voelde mij altijd me altijd al bezwaard als we chemische middelen ‘moesten’ inzetten voor het reinigen en schoonmaken van tegels, vlonders en andere oppervlakken in de tuin. Chemische middelen hebben de eigenschap dat ze een directe werking hebben op het probleem maar de gevolgschade voor groen en het milieu zijn vaak groot. Tot dat moment had ik geen plan B hoe het anders zou kunnen.


Maar sinds ik in aanraking ben gekomen met natuurlijke enzymen is er een hoop verandert. Plan B is geen optie meer sinds ik de werking van deze enzymen heb ervaren en sindsdien werken we uitsluitend met biologische oplossingen voor het schoonmaken van vervuiling van organische oorsprong.


Het proces van ontwikkeling is hiermee in een stroomversnelling gekomen en dat heeft uiteindelijk in 2015 geresulteerd in de productlijn van Floramix waarmee volledig biologisch en 100% milieuvriendelijk schoongemaakt kan worden.


Hoewel ik het niet zie gebeuren dat chemische producten volledig gaan verdwijnen is het mijn missie om biologische schoonmaakmiddelen onder de aandacht te brengen. Floramix producten gebaseerd op natuurlijke enzymen werken 80 keer sterker dan bijvoorbeeld chloor en hebben een directe werking op de oorzaak. Bijkomend voordeel is dat ze achteraf een preventieve bescherming bieden waardoor vervuiling minder snel terugkeert.


-

Peter Mecklenfeld, oprichter Floramix


Ben jij klaar voor de stap naar volledig biologisch en een stuk gezonder schoonmaken? 

Bekijk producten

Floramix producten:

Buitenaanslag reiniger

Ontdek de voordelen van Floramix buitenaanslagreiniger voor het verwijderen van groene aanslag.

Bioclean+

Ontdek Floramix bioclean+ om hardnekkige vervuiling super effectief biologisch schoon te maken op.

100% Biologisch schoonmaken