arrow_drop_up arrow_drop_down

Waarom Floramix?

Minder tijd besteden aan tuinonderhoud door slimme producten

Meer resultaat in een kortere tijd!

Floramix producten zijn speciaal ontwikkeld om op een biologisch verantwoorde manier de tuin in betere conditie te krijgen in een mum van tijd. Alle producten zijn gebaseerd op organische stoffen en zijn door de natuur afbreekbaar, zijn super simpel in gebruik en tonen al jaren goede resultaten op iedere ondergrond in Nederland in België. 

Organsische meststoffen

Bemest jouw tuin en gazon met Floramix organische meststoffen.

Gazon herstel producten

Herstel jouw gazon van kale plekken, mossen en verwijder onkruiden.

Groene aanslag verwijderen

Verwijder groene aanslag zonder dat het je veel tijd of moeite kost (gaat vanzelf).

Voor de doe-het-zelver

Floramix wordt al jaren succesvol gebruikt door professionele gebruikers. Wij hebben de producten niet alleen samengesteld op basis van resultaat wat je ermee krijgt maar ook op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Daarnaast zijn de producten zo samengesteld dat iedereen er mee overweg kan. Je richt dus geen schade aan als je perongelijk wat teveel op 1 plek strooit of spuit en het is onmogelijk om gevolgschades aan te richten omdat er uitsluitend biologisch afbreekbare stoffen in de producten zijn verwerkt.

Maatwerk

Alle Floramix producten zijn verkrijgbaar in ieder formaat vanaf 10 m2 tot en met 200 m2. Je besteld dus altijd maatwerk en maakt geen onnodige kosten voor overtallige hoeveelheden. De producten zijn verpakt in afsluitbare emmers, flessen of potjes zodat je wel de mogelijkheid hebt om ze vochtvrij en netjes te bewaren. Alle producten hebben een minimale houdbaarheid van 12 maanden tot ruim 2 jaar (afhankelijk per product). 

Door Peter Mecklenfeld

De meeste meststoffen of onderhoudsproducten die een vergelijkbare werking hebben of resultaat zijn ontwikkeld voor de professionele markt en uitsluitend te gebruiken met voorkennis en het liefst ook ervaring. Ik moest mijn klanten telkens opnieuw uitleggen hoe ze de producten moesten gebruiken en nog bleven er vragen binnenstromen. Logisch ook want door het enorme aanbod is het zelfs voor de professional een uitdaging om alles te onthouden. Dat is de belangrijkste reden waarom ik Floramix ben gaan ontwikkelen. Organische meststoffen en onderhoudsproducten die je zonder voorkennis of ervaring kunt gebruiken en waarmee je dezelfde resultaten behaalt als de professionals in de branche.

Cookie erbij?